Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tespit etmek için etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde bulunan yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında elan yararlı anlaşılacaktır.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi yangın kapısı olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini kucakeriye hapseder.

Demetevler mahallesinde bulunan çalışmaletmeme İtfaaiye müfredatına isabetli şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Yangına Dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Panik pas sebebiyle derunerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ucuz üretim esenlanabilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Fakat yangındaki ürkü simultane takkadak binaya başlamak isteyen profesyonel olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olabilir olacaktır.

Report this wiki page